Refenum ice. Refenum Ice Gel, 150 ml

refenum ice

Gelul indeparteaza tensiunea musculara si grabeste recuperarea musculara dupa exercitii fizice.

refenum ice durere acută în articulațiile piciorului

Compozitie: Ulei de Eucalipt Dexpantenol Mentolul actioneaza si ca un agonist slab al receptorilor opiozi actiunea sa a fost antagonizata experimental de naloxona si nor-NBI — antagonist selectiv kappa. Ulei de Eucalipt Eucalyptus Globulusfolosit in medicina traditionala de sute de ani: proprietati antiseptice, bactericide, antifungice, antivirale,hemostatice, cicatrizante In patologia musculo-skeletala: analgezic si musculo-relaxant Dexpantenol are efect antiinflamator impotriva eritemului refenum ice de radiatii UV, favorizeaza rehidratarea pielii si contribuie la epitelizarea, granularea si regenerarea tisulara.

REFENUM ICE GEL, 50 ML

Cauzele febrei musculare Gradul durerii este influentat de durata si intensitatea exercitiilor, dar mai ales de tipul acestora. Exercitiile care presupun mai multe contractii de tip excentric, vor genera cea mai severa febra musculara.

refenum ice cum arată artrita degetelor

Exercitii solicitante sunt alergatul la vale, coboratul scarilor, coborarea greutatilor, miscarea de coborare in ghemuit. Tratamentul febrei musculare:.

refenum ice gel mentol pentru articulații

Asevedeași