Îmbinarea rosturilor

Knauf Uniflott - Chit de rosturi pentru gips-carton | automark.ro

o tratați articulațiile solide unguent pentru osteochondroza gâtului

Întrebați expertul nostru! Zugrav Zugravul nostru specialist așteaptă întrebările dumneavoastră, și este pregătit pentru a vă îndruma în rezolvarea problemelor, pe care nu le puteți rezolva singuri.

Decorator Întrebați expertul nostru în decorațiuni și aflați care sunt cele mai interesante amenajări pentru camera dvs.

cum se tratează artroza meniscului articulațiile suferă de pneumonie

Decoratorul nostru vă va ajuta în alegerea coloristicii adecvate a pereților și accesoriilor. Înainte de a începe rostuirea plăcilor de gips-carton, trebuie să verificați dacă acestea sunt corect montate pe suport sau de construcția metalică, conform metodelor de montaj ale cestora.

Îmbinarea plăcilor cu ajutorul benzii de armare cu fibră de sticlă Pentru îmbinarea plăcilor de gips-carton, se utilizază banda auto-adezivă din fibră de sticlă.

Primul pas: se lipește banda de armare de-a lungul rostului plăcilor ce vor fi unite. Acoperirea benzii de armare cu chit de rosturi 2.

de ce durere în articulația umărului artroza codului de diagnostic al genunchiului

Chitul, astfel pregătit se aplică peste rostul de îmbinare a plăcilor de gips-carton, ținând cont îmbinarea rosturilor, stratul aplicat să nu fie prea subțire. Acoperirea benzii de hârtie și apăsarea acesteia cu șpaclul Al doilea pas: se aplică banda de hârtie pe chit şi se apasă în așa fel încât să iasă surplusul de chit de sub bandă.

Trebuie să fim atenți la această operațiune să nu rupem banda. În acest scop, pentru a obţine o alunecare mai bună, se recomandă să puneți o cantitate mică de chit pe ea, atunci când apăsați cu șpaclul.

boala articulației călcâiului numele tuturor medicamentelor pentru articulații

Repetăm această operaţiune, aplicând porțiuni de glet din ce în ce mai late. Pentru unirea plăcilor de gips-carton cu bandă de hârtie sau de fizelină, se vor aplica 3 straturi de glet.

In acest video va arătam cum sa chituiți si să puneți banda de îmbinare după instalarea plăcilor de gips-carton.

Șlefuire Șlefuirea gletului aplicat După uscare, se șlefuiește suprafața gletuită cu o hârtie sau plasă abrazivă fixată pe un suport manual se recomandă o granulație a materialului abraziv de Suprafețele șlefuite, se desprăfuiesc minuțios înainte de a fi amorsate cu grundul de fond.

Verificarea zonelor rostuite Verificarea zonelor rostuite cu ajutorul unei lanterne Pentru a verifica lucrările, trebuie să direcționăm o sursă de lumină lanternă, lampă paralel îmbinarea rosturilor peretele.

dureri articulare înainte de ciclul menstrual diagnosticul durerii la genunchi

Acest lucru ne va permite să vedem eventualele denivelări și zonele șlefuite greşit.

Asevedeași