Carmol reumato, Carmol Reumato x 50 ml gel - Catena

carmol reumato

carmol reumato

Alti clienti au cumparat si Este benefic in cazul artralgiilor dureri ale articulatiilor si in cazul mialgiilor dureri musculare dupa eforturi fizice sutinute.

Carmol Reumato confera un efect calmant imediat, insotit de o stare de comfort indusa de senzatia carmol reumato rece ce apare odata cu evaporarea progresiva si de durata a gelului. Produsul actioneaza eficient si in cazul durerilor aparute in urma eforturilor fizice acute, exacerbate sau prelungite, cat si a altor accidente care implica tesuturi musculo-articulare si tesuturi moi entorse, echimoze, luxatii, intinderi etc.

carmol reumato

Beneficii Stimuleaza reactia antiinflamatorie locala si contribuie la functionarea corecta a articulatiilor. Carmol Reumato reduce tensiunea musculara si durerile asociate reumatismului articular si nearticular; Actioneaza eficient in cazul accidentelor care implica tesuturi musculo-articulare si tesuturi moi entorse, echimoze, luxatii, intinderi etc Mod de utilizare Gelul se aplica in strat subtire pe tegumentul zonelor dureroase.

carmol reumato

Aplicarea se poate repeta de 2 - 3 ori pe zi. Se va utiliza cu precautie la copii cu varsta sub 12 ani.

carmol reumato

Ingrediente Mentol, alcool, camfor, carbomer, apa purificata Informatii suplimentare.

Asevedeași